Waarom Zonconcept als uw leverancier?

how_it_works_11

Stap 1

Samen met een adviseur nemen we uw situatie door en rekenen we uw voordeel helder en transparant voor.
how_it_works_22

Stap 2

Na uw akkoord nemen wij plaats aan de tekentafel en komt de inspecteur langs voor een schouwing van uw situatie
how_it_works_33

Stap 4

Alle aanvragen worden gedaan om uw rendement te zekeren en de levering te optimaliseren
how_it_works_44

Stap 4

Tijd om te verdienen. Wij zorgen voor uw BTW teruggave, uw panelen zorgen voor uw besparing.

Het gesprek met onze adviseur

Onze adviseurs zijn opgeleid en gecertificeerd door onze leveranciers. Hierdoor kennen zij alle ins en outs van de installaties die wij mogen leveren. Samen met u maakt de adviseur de keuze voor de meest ideale installatie voor uw situatie. Daarnaast zijn onze adviseurs op de hoogte van alle voordelen die u geniet als "energie producent" voor uw eigen woning. Onze adviseur maakt een berekening aan de hand van uw huidige gebruik en laat u zien op welke wijze u optimaal rendement kunt behalen uit uw installatie, Zelfs zonder extra te moeten investeren!

Inspectie

De inspectie van uw situatie vind ongeveer 7 werkdagen na plaatsen van de opdracht plaats en wordt uitgevoerd door een onafhankelijk inspecteur. Deze inspectie is van groot belang voor u en voor ons. Als blijkt dat de aangeboden installatie onverhoopt niet uitvoerbaar is of er wijzigingen moeten worden aangebracht aan de aanbieding of aan uw situatie, dan kunnen we in samenspraak deze aanpassingen doorvoeren. Indien de schouwing uitwijst dat er geen mogelijkheden zijn om uw rendement te behalen, dan keurt de inspecteur uw dak en tevens uw opdracht af. Dit geeft u de zekerheid dat u altijd de beste oplossing voor uw situatie gepresenteerd krijgt.

Aanvragen, bestelling en montage

Tijdens de verwerking van uw opdracht worden er een aantal aanvragen gerealiseerd. Zo wordt u aangemeld als zelfstandig energieleverancier waardoor de teruglevering van uw energie geregistreerd wordt. Daarnaast melden we u, indien gewenst, aan voor de installatie van een slimme meter en zetten we de correspondentie klaar voor zowel uw energieleverancier als voor uw BTW teruggave.
Na de inspectie wordt er contact met u opgenomen door onze afdeling planning om een montage moment met u te prikken.

Genieten van uw rendement!

Uw installatie is geplaatst. Nu is het tijd om de voordelen te ervaren. Samen met u vragen wij de BTW voor de installatie terug bij de belastingdienst. Daarnaast kunt u, vanaf het eerste moment dat de installatie is ingeschakeld, zien dat uw meter terugloopt. Daarnaast kunt u op de app, behorende bij uw omvormer, aflezen hoe uw panelen renderen!

Direct een afspraak maken :   078 220 00 00

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.