Zonnepanelen met een visie

Zonconcept

Zonconcept is opgezet vanuit een eenvoudige vraag :
"Als duurzame energie volgens de Nederlandse politiek voor iedereen beschikbaar moet zijn, waarom is het dan niet voor iedereen haalbaar en betaalbaar?"

Door vanuit deze vraag te handelen is het Zonconcept gelukt om het voor iedere Nederlander mogelijk te maken om zelf zorg te dragen voor de benodigde energie door middel van een eigen PV installatie. Hiervoor is samenwerking gezicht met de Nederlandse overheid, de Europese overheid, financiële partners en uiteraard de beste leveranciers. Door de krachten binnen deze duurzame samenwerking te bundelen is er een prachtig concept ontstaan, genaamd "Zonconcept". Vanaf het moment van oprichting is het bewijs keer op keer geleverd dat zonnepanelen voor iedereen toegankelijk zijn en dat zonder addertjes onder het gras!

Missie

Als de Nedelandse overheid het niet doet, dan doen wij het!

Zonconcept heeft zich ten doel gesteld om een groot deel van het verdrag van Parijs en Kyoto zelf op haar schouders te nemen als het gaat om de reductie van CO2 uitstoot en tevens de terugdringing van energie, opgewekt door kolencentrales. Door de levering van PV installaties aan particulieren zal het gedeelte "Duurzame woningen", opgenomen in de verdragen voor een aanzienlijk deel worden verwezenlijkt door Zonconcept en haar klanten.

Zonconcept heeft zichzelf ten doel gesteld in 2020 de grootste leverancier van eerlijke, duurzame en zelfstandige energie zijn in Nederland.

Eerlijkheid duurt het langst

Zonconcept kiest ervoor om zo open en eerlijk mogelijk haar verhaal te vertellen

Vanuit persoonlijke ervaringen hebben de oprichters van Zonconcept aan den lijve ondervonden welke verhalen er worden verteld om de consument te overtuigen om over te gaan tot de aanschaf van een PV installatie. Denk hierbij aan een te hoog ingeschaalde maandelijkse belastingteruggave, subsidies die niet blijken te bestaan en ga zo maar door. Dit terwijl de eerlijke uitleg reden genoeg is om over te stappen op duurzame energie! Wij leggen u helder en transparant uit wat de voordelen en de consequenties zijn van ons concept.
De keuze voor een PV installatie is een kostbare en duurzame aanschaf. Maakt u de keuze voor Zonconcept, dan kiest u voor zekerheid, eerlijkheid en controleerbaarheid

Direct een afspraak maken :   078 220 00 00

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.